Čišćenje apartmana
Javi prijateljima
Multiservis › usluge › usluga-ciscenja-apartmana

Usluga čišćenja apartmana

Multiservis nudi profesionalno čišćenje Vaših apartmana u Krku i okolici. Nudimo osnovno, ali i temeljno, dubinsko čišćenje. Znamo da vam možda nije praktično svakodnevno čišćenje te, stoga, nudimo uslugu tjednog čišćenja.

Razlika između osnovnog i dubinskog čišćenja: Osnovno čišćenje se sastoji od čišćenja smeća, pranja podova, rasvjetnih tijela te kupaonica i wc-a. Dubinsko čišćenje uključuje osnovno uz dodatak brisanja prašine, pranja prozora, usisavanja stolica i drugih sjedećih elemenata te čišćenje zidova i vrata.

Naši stručnjaci za čišćenje očistit će Vaš apartman s najvećom sposobnosti i učinkovitosti te potpuno u skladu s Vašim vremenom i potrebama. Čišćenje apartmana krade Vaše dragocjeno vrijeme, stoga Vam nudimo naše usluge jer imamo iskustvo i opremu za vrhunsko čišćenje. Multiservis preuzima odgovornost za čišćenje Vašeg prostora te tako i odgovornost za zadovoljstvo Vaših gostiju koji će zasigurno cijeniti čistoću te Vam se vraćati svake godine. Mi ćemo preuzeti brigu za Vaše kauče, zastore, madrace, namještaj i presvlake.

Naposljetku, najvažniji razlog da nas angažirate u profesionalnom čišćenju Vaših apartmana jest taj da je čist apartman, zdrav apartman. Mnoge alergijske tvari i bića obitavaju u zatvorenom prostoru i korištenjem naših profesionalnih usluga riješit ćete taj problem.‹‹ Prethodni članak: Poliranje brodica, jahti i jedrilica ›› Sljedeći članak: Pranje i centrifugiranje tepiha